Cookies Politika

  1. Obchodná spoločnosť Web Shops, s.r.o., Tesárska 19/142, 080 01 Haniska, Slovensko, obchodná spoločnosť zapísaná v obchodnom registri Okresného súdu Prešov, v oddiele Sro, v zložke číslo 23446 /Pako prevádzkovateľ na účely ochrany osobných údajov používa na tejto webstránke známe koláčiky = súbory cookies. Tie sú použité za účelom merania návštevnosti webu, cielenej reklamy, ako aj za účelom čisto technických náležitostí fungovania webu ako je napr. prispôsobenie zobrazenia webovej stránky zaluzie-siete.sk.
  2. A preto cookies na účely ochrany osobných údajov môžeme rozdeliť do dvoch skupín:
  3. Cookies technického charakteru (meranie návštevnosti webu, zabezpečenie zobrazenia stránky apod.) sú spracovávané na základe oprávneného záujmu prevádzkovateľa.
  4.  Cookies cielenej reklamy spracovávame na základe vášho súhlasu.
  5. Údaje, ktoré prevádzkovateľ takto získa, môžu byť ďalej sprístupnené sprostredkovateľom ako sú Google a Facebook. Webové stránky však môžete používať aj v režime, ktorý neumožňuje zbieranie údajov o správaní návštevníkov webu - a to úpravou vlastných nastavení webového prehliadača.
  6. Zbieranie údajov o správaní sa návštevníkov na webe (účel cielená reklama) je aktivované na základe odsúhlasenia návštevníkom webu = stlačením tlačidla “Súhlasím”, ktoré nájdete v cookie banneri v spodnej časti webovej stránky. Uvedenému tlačidlu predchádza upozornenie: “Prevádzkovateľ Web Shops, s.r.o., Tesárska 19/142, 080 01 Haniska, Slovensko, obchodná spoločnosť zapísaná v obchodnom registri Okresného súdu Prešov, v oddiele Sro, v zložke číslo 23446 /P ako prevádzkovateľ na účely ochrany osobných údajov spracováva na tejto webovej stránke cookies nevyhnutné pre technické fungovanie webových stránok ako aj pre analytické účely a v prípade vášho súhlasu tiež aj pre retargeting (cielená reklama).” Súhlas udeľujete na dobu, ktorá je uvedená v cookie politike pri jednotlivých marketingových cookies. Váš súhlas so zberom údajov na marketingové účely môžete kedykoľvek odvolať a to ak zmeníte nastavenia vami používaného internetového prehliadača.”
  7. Zhromaždené cookies súbory sú spracovávané hlavne cez služby Google Analytics, prevádzkuje spoločnosť Google Inc., so sídlom 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.
  8. Následne sú spoločnosťou Google Inc. zozbierané údaje spracovávané v súlade so Zásadami ochrany súkromia, viac info tu.
  9. Vezmite, prosím, na vedomie, že podľa zákona o ochrane osobných údajov máte právo:
  10. požadovať od nás informáciu, aké vaše osobné údaje spracovávame,ako aj vysvetlenie ohľadne spracovania osobných údajov, ako aj požadovať prístup k týmto údajom a požadovať ich doplnenie, aktualizáciu či opravu;
  11. žiadať vymazanie vašich spracovávaných osobných údajov = právo byť zabudnutý – vaše údaje vymažeme pokiaľ vaša požiadavky nie je v rozpore s platnými právnymi predpismi a oprávnenými záujmami prevádzkovateľa;
  12. v prípade pochybností o splnení našich povinností spojených so spracovaním osobných údajov máte právo obrátiť sa na nás ochranaosobnychudajov@zaluzie-siete.sk, alebo na Úrad na ochranu osobných údajov.
  13. viac o vašich právach a vybavovaní žiadostí z vašej strany sa dozviete v Zásadách spracúvania osobných údajov
  14. Prevádzkovateľ zhromažďuje na svojej webovej stránke: byvatmoderne.sk nasledujúce súbory cookies:

 

 

Cookie Typ

Názov

Účel

Doba spracovávania

 

Cookies tretích strán

Google Analytics

Získanie štatistických informácií

Podľa nastavenia vášho internetového prehliadača alebo do odstránenia informácií (napr. cez delete cache)

 

Cookies tretích strán

Google Adwords

identifikácia v rámci reklamnej siete spoločnosti Google, opätovné cielenie reklamy (retargeting)

max. 390 dní

 

Cookies tretích strán

Facebook

identifikácia  v rámci reklamní siete spoločnosti Facebook, opätovné cielenie reklamy (retargeting)

180 dní

 

Cookies tretích strán

 

Linkedin

identifikácia v rámci reklamnej siete  spoločnosti LinkedIn, opätovné cielenie reklamy (retargeting)

180 dní

 

 


Newsletter s aktuálnymi akciovými ponukami na Váš email.

Váš e-mail potrebuje Web Shops, s. r. o. na zasielanie noviniek zo sveta tieniacej techniky. E-mail budeme uchovávať max. po dobu 5 rokov a novinky na Váš e-mail Vám budú chodiť maximálne 2x do mesiaca. Z odberu noviniek sa môžete kedykoľvek odhl.ásiť. Viac o Vašich právach sa dozviete v zásadách spracúvania osobných údajov

U nás môžete platiť:  CardPay
VISA MasterCard

2012 (c) Web Shops, s.r.o. - všetky práva vyhradené.
Obsah www stránky je možné používať len s písomným súhlasom majiteľa.

webdesign © bart.sk